Weboldal címe
Weboldal alcíme
A modern fürdőszoba 7 jellemzője
CSEMPE   BURKOLAT   PARKETTA   SZANITER

 Egy modern fürdőszoba az álma?

Ha modern fürdőszobát szeretne, ezeket a jellemzőket mindenképpen vegye figyelembe. Ha ezeket szem előtt tartja 100%-osan elégedett lesz és minden napjának egyik legjobban várt pillanata az lesz, hogy újra beléphessen az egyik legszemélyesebb helységbe a lakásban. 

1. Maximum 2-3 szín

Az egyik legfontosabb stílusjegye a modern fürdőszobáknak, hogy maximum 2-3 színt kombináljunk egymással. Egy ilyen fürdőszobába belépve a színek összhangja olyan érzést kelt, mint ha egy tucat mérnök és művész hónapokig válogatta volna őket.

2. Kombinált anyagok

A választott anyagok számában sem mehetünk sokkal a bűvös 3-as szám fölé. Azzal viszont biztos dicséretekre számíthatunk, ha a fémes, krómhatású anyagokat, a fával és az üveggel kombináljuk. Izgalmas hatást érhetünk el köves anyagokkal is.

3. Egyenes vonalak

modern lakberendezésben elengedhetetlen motívuma az egyenes vonalak használata. Az embernek az első benyomása, ha egy ilyen fürdőszobába lép, hogy minden tökéletes és a legutolsó centiméterig pontosan megtervezett.

4. Megtervezett hibák

Az egyik legizgalmasabb tulajdonság, ami elsőre fel sem tűnik, hogy néhány burkolati elem kitűnik a környezetéből vagy akár indokolatlannak tűnő helyen kap szerepet. A teljes fürdőszoba összhatása mégis tökéletesen egységes érzetet nyújt és azt a képzetet, hogy minden pontosan ott és úgy ideális, ahogy van.

5. Minimál design

Egy darab fölösleges kiegészítőt és dekorációt se helyezzünk el a helységben. A lehető legkevesebb mennyiségű bútort használjuk és azokat is előre, gondosan megtervezett koncepció szerint.

6. Láthatatlan

Minden egyes tartóelem, csavar és szög a modern fürdőszobákban láthatatlan. Minden úgy néz ki, mint ha könnyeden lebegne a levegőben és csak csodálkozunk, hogy még is hol a sok cső, lefolyó.

7. Luxus érzet

Amikor be fogunk lépni az előző 6 jellemzőben úszó új fürdőszobánkba már-már zavarban fogjuk érezni magunkat a színek, anyagok és az összhang miatt keltett luxushatás miatt. Persze nem kell megijedni, hogy ne szoknánk hozzá ehhez a csodálatos érzéshez rövid időn belül. 

Modern Fürdőszobát szeretne? Látogasson el hozzánk