Milyen a jó zuhanykabin?

Néhány évvel ezelőtt még elképzelhetetlen volt fürdőkád nélkül egy fürdőszoba. Ahogy elkezdtek csökkeni a lakó területek új igény mutatkozott a minél hatékonyabb helykihasználásra. Ezt a gyártók a fürdőszobában a zuhanykabinokkal orvosolták. Ma már egy zuhanykabin a fürdőszoba ékköve is lehet és rendkívül igényes és modern kinézetet tud kölcsönözni a fürdőszobánknak.

A design és a stílus mellett még óriási előnyei és erősségei vannak a zuhanykabinoknak.

Pénztárca kímélő

A rohanó világban minden perc számít, ezért a legtöbben a zuhanyzást választják a kád helyett, amivel időt spórolnak, emellett még kevesebb vizet is használunk fel a zuhanyzáshoz így sokkal gazdaságosabbak is a kabinok.

Helytakarékos

A kisebb alapterületének köszönhetően sokkal kevesebb hely kell a beépítéséhez.

Nagy a választék

Fontos, hogy designban és a stílusban illeszkedjen a fürdőszoba többi részéhez, hiszen nem csak használni, hanem csodálni is akarjuk a fürdőszoba ékét. A legkülönfélébb igények kielégítésére számos kialakítás közül választhatunk:

  • íves zuhanykabin,
  • félköríves zuhanykabin,
  • szögletes zuhanykabin,
  • három épített oldallal határolt zuhanyfülkére toló-, lengő-, harmonika-, vagy nyílóajtó
  • illetve egyedi kialakítású zuhanykabin vagy ajtó.

Személyre szabható

Az utóbbi években divatossá váltak az épített és burkolt tálcájú kabinok. Ha ebben a megoldásban gondolkozunk, ami páratlan látványt nyújt és nagyon nyitott érzetet ad a fürdőben, mindenképpen először a kabin méreteiről tájékozódjunk, hogy az épített tálca pontosan passzoljon a kiválasztott zuhanykabinhoz.

Ha valóban a fürdőszoba ékkövének szánja új zuhanykabinját, látogasson el hozzánk. Válasszon ki egy minőségi és szép zuhanykabint a bemutatótermünkben és adja át magát a gondtalan felfrissülésnek.