A modern fürdőszoba 7 jellemzője!

Egy modern fürdőszoba az álma?

Ha modern fürdőszobát szeretne, ezeket a jellemzőket mindenképpen vegye figyelembe. Ha ezeket szem előtt tartja 100%-osan elégedett lesz és minden napjának egyik legjobban várt pillanata az lesz, hogy újra beléphessen az egyik legszemélyesebb helységbe a lakásban.

1. Maximum 2-3 szín

Az egyik legfontosabb stílusjegye a modern fürdőszobáknak, hogy maximum 2-3 színt kombináljunk egymással. Egy ilyen fürdőszobába belépve a színek összhangja olyan érzést kelt, mint ha egy tucat mérnök és művész hónapokig válogatta volna őket.

2. Kombinált anyagok

A választott anyagok számában sem mehetünk sokkal a bűvös 3-as szám fölé. Azzal viszont biztos dicséretekre számíthatunk, ha a fémes, krómhatású anyagokat, a fával és az üveggel kombináljuk. Izgalmas hatást érhetünk el köves anyagokkal is.

3. Egyenes vonalak

A modern lakberendezésben elengedhetetlen motívuma az egyenes vonalak használata. Az embernek az első benyomása, ha egy ilyen fürdőszobába lép, hogy minden tökéletes és a legutolsó centiméterig pontosan megtervezett.

4. Megtervezett hibák

Az egyik legizgalmasabb tulajdonság, ami elsőre fel sem tűnik, hogy néhány burkolati elem kitűnik a környezetéből vagy akár indokolatlannak tűnő helyen kap szerepet. A teljes fürdőszoba összhatása mégis tökéletesen egységes érzetet nyújt és azt a képzetet, hogy minden pontosan ott és úgy ideális, ahogy van.

5. Minimál design

Egy darab fölösleges kiegészítőt és dekorációt se helyezzünk el a helységben. A lehető legkevesebb mennyiségű bútort használjuk és azokat is előre, gondosan megtervezett koncepció szerint.

6. Láthatatlan

Minden egyes tartóelem, csavar és szög a modern fürdőszobákban láthatatlan. Minden úgy néz ki, mint ha könnyeden lebegne a levegőben és csak csodálkozunk, hogy még is hol a sok cső, lefolyó.

7. Luxus érzet

Amikor be fogunk lépni az előző 6 jellemzőben úszó új fürdőszobánkba már-már zavarban fogjuk érezni magunkat a színek, anyagok és az összhang miatt keltett luxushatás miatt. Persze nem kell megijedni, hogy ne szoknánk hozzá ehhez a csodálatos érzéshez rövid időn belül.