Weboldal címe
Weboldal alcíme
BLOG
CSEMPE   BURKOLAT   PARKETTA   SZANITER

A Fekete és fehér szín és hatásai a lakberendezésben 

Cikk sorozatunk zárása képpen a feket és a fehér színekről lesz szó. Nézd meg az ebből a két színből összeállított galériánkat!

A szürke szín és hatásai a lakberendezésben 

A szürke színnel gyakorlatilag bármit elérhetünk, ugyanis amennyi ember annyi hatás. Nézd meg a szürke színből összeállított galériánkat!

A narancs szín és hatásai a lakberendezésben 

A narancs szín boldogságérzetet kelt. Azok a szobák ahol használjuk jobb kedvűek az emberek, életvidámabbak. Ha túlzásba visszük frusztrációt is okozhat. GALÉRIA!

A barna szín és hatásai a lakberendezésben 

A barna szín élénk és világos színekkel keverve biztonságot sugall. Ha nagyon sötét színben használjuk, komorságot sugároz és bezártságot. GALÉRIA!

A zöld szín és hatásai a lakberendezésben 

Ha a sötétebb árnyalatait használjuk csökkenti, ha a világosabb árnyalatait akkor tágítja a teret. Nyugtató hatású, szemet pihentető szín. Csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget. GALÉRIA!

A sárga szín és hatásai a lakberendezésben 

A vörös színhez hasonlóan szintén serkentőleg hat az agyra, és az emésztésre, ezért dolgozó szobába és étkezőbe tökéletes választás. Fáradtság és a depresszió ellen is jó. Tértágító hatása van az egészen világos árnyalatoknak. GALÉRIA

A vörös szín használata a lakberendezésben 

A vörös szín a lakberendezésben fokozza a vérkeringést, ezért azokat a helységeket, amiket vörössel színezünk, melegebbnek érezzük. Serkenti az agyműködést és a koncentrációt. GALÉRIA.

A kék szín használata és hatásai a lakberendezésben 

Milyen hatással van a kék szín a lakberendezésra ránk emberekre? Azonnal mondjuk és még 34 képet is mutatunk, hogy ihletet kapjunk saját ötleteink megvalósítására is.

19 modern fürdőszobai csaptelep, a pazar látványhoz. 

Amivel még meg tudjuk bolondítani a fürdőszobát az a kádnál, zuhanykabinnál és mosdó felett ékeskedő csapatelep. Manapság már elképesztően sok formában és stílusban kaphatóak. A legegyszerűbbtől a futurisztikus stílusig mindent megtalálunk.

40 ihletet adó kép a tökéletes fürdőszoba szekrényhez 

Mondhatnánk, hogy annyi fürdőszoba ahány ház. Egy dolog azonban minden fürdőszobában közös, az, hogy mindegyikben van egy fürdőszoba szekrény tükörrel és csappal. 

Milyen hatása van a színeknek a lakberendezésben?

A színek óriási hatással vannak ránk ezért is nem mindegy, hogy milyeneket választunk a lakásunkba.  Legtöbbünkben érzelmi, élettani és pszichés reakciókat váltanak ki, úgy, hogy sokszor észre sem vesszük. Befolyásolják a hangulatunkat, az érzelmi állapotunkat, teljesítményünket, és még biológiánkra is hatással van. Természetes első sorban az ízlésünknek megfelelő színeket válasszunk, de nem árt, ha tudjuk, hogy általánosságban melyik szín mégis milyen „erővel” bír.

21 elképesztő nappali 

21 nappalit mutatunk be, amikből ihletet nyerhetsz a sjátod berendezéséhez és kialakításához.

A 4 legdivatosabb lakberendezési stílus 2016-ban

A 4 legdivatosabb lakberendezési stílus 2016-ban 

  • a modern,
  • a klasszikus,
  • a rusztikus és
  • a design

Milyen a jó zuhanykabin? 

Néhány évvel ezelőtt még elképzelhetetlen volt fürdőkád nélkül egy fürdőszoba. Ahogy elkezdtek csökkeni a lakó területek új igény mutatkozott a minél hatékonyabb helykihasználásra. Ezt a gyártók a fürdőszobában a zuhanykabinokkal orvosolták. Ma már egy zuhanykabin a fürdőszoba ékköve is lehet és rendkívül igényes és modern kinézetet tud kölcsönözni a fürdőszobánknak.

Milyen kádat válasszunk otthonunkba?

4 szempontot gyüjtöttünk össze, hogy megkönnyítsük a a választást ha kádat szeretnénk otthonunkba

  • Kényelem
  • 2 az 1-ben
  • Személyre szabható
  • Mint égen a csillag

Hogyan válasszunk csaptelepet? 

Érdemes elgondolkodni azon, hogy a csaptelep nem egy-két évre, hanem hosszútávra szóló választás. Vásárláskor, bármilyen nevetségesnek is hangzik, ha lehet, akkor vizsgáljuk meg a csaptelep súlyát. Minél nehezebb a csaptelep, „minél több benne az anyag”, annál nagyobb víznyomást képes elviselni.  

Csempe? Padlólap? Mi a különbség? 

Nagyon röviden válaszolva a kérdésre a kétféle hidegburkolat között a különbséget a használati terület jelenti. Míg padlólapot általában az aljzat burkolására szoktunk használni, de azzal akár a falat is burkolhatjuk, addig a csempéket csak függőleges felületek, falak, lefedésére vásároljuk. Azonban a mai technológiának hála már egyre inkább mosódnak el a különbségek a két burkolatfajta között.

Építkezne vagy felújítana? Vigyázzon, lehet, hogy becsapják! 

Ami olcsó az valójában nem az!

A lakberendezés piaca tipikus esete és iskola példája, hogy ha jó minőségű és időtálló bútorokra, burkolatokra vagy akár csak egy konyhai csaptelepre vágyunk, akkor, ami olcsó az az esetek túlnyomó részében nem jó.

 A modern fürdőszoba 7 jellemzője!

Egy modern fürdőszoba az álma?

Ha modern fürdőszobát szeretne, ezeket a jellemzőket mindenképpen vegye figyelembe. Ha ezeket szem előtt tartja 100%-osan elégedett lesz és minden napjának egyik legjobban várt pillanata az lesz, hogy újra beléphessen az egyik legszemélyesebb helységbe a lakásban. 

Ha fürdőszoba vagy burkolat, akkor Lauro Floor! 

Miért a Lauro Floor Kft?

Ebben a cikkünkben azt szeretnénk leírni, hogy milyen szemléletet képviselünk, hogy az ügyfeleinkkel hogyan és milyen szinten foglalkozunk és kiknek érdemes velünk együttműködni.

Az egyik legfontosabb tulajdonságunk a napra készség. Folyamatosan követjük az itthoni és a külföldi belsőépítészeti trendeket és gyakran járunk hazai és határon túli workshop-okra is. Legutóbb a divat és stílus egyik zászlóshajójának tekinthető Olaszországban jártunk.