Ha fürdőszoba vagy burkolat, akkor Lauro Floor!

Miért a Lauro Floor Kft?

Ebben a cikkünkben azt szeretnénk leírni, hogy milyen szemléletet képviselünk, hogy az ügyfeleinkkel hogyan és milyen szinten foglalkozunk és kiknek érdemes velünk együttműködni.

Az egyik legfontosabb tulajdonságunk a napra készség. Folyamatosan követjük az itthoni és a külföldi belsőépítészeti trendeket és gyakran járunk hazai és határon túli workshop-okra is. Legutóbb a divat és stílus egyik zászlóshajójának tekinthető Olaszországban jártunk.

Valamennyi ügyfelünk jellemzésként a minőséget említi. Persze ezt bárki írhatja, mondhatja magáról. Mi kizárólag világ szinten elismert, magas színvonalat képviselő gyártókkal működünk együtt a legalapvetőbb termékektől a legfontosabbakig. Ezen kívül, fontosnak tartjuk azt is, hogy az általunk forgalmazott termékek és kellékek időtállóak legyenek és strapa bíróak.

Ügyfeleinkkel mindig személyesen és egyedileg foglalkozunk. Onnantól kezdve, hogy valakiben megfogalmazódik a felújítás vagy építkezés gondolata, már számíthat a segítségünkre a kivitelezés teljes ideje alatt. Több éves szakmai kapcsolatot ápolunk építész, belsőépítész és lakberendező partnereinkkel, hogy mindent egy kézben tudjunk nyújtani. Partnereinket a legnagyobb bizalommal közvetítjük, ahol és amikor szükséges.

Azoknak érdemes velünk együtt működni, akik nyitottak a legújabb trendekre, a kifinomult és profi tervezésre és hasonlóan fontosnak tartják a minőséget és az igényességet, mint mi.

A 13. kerületi szalonunkba várunk mindenkit sok szeretettel. Előre egyeztetett időpont esetén személyre szabott segítünk az anyagok kiválasztásában és összepárosításában. A nálunk kapható termékekért és kiegészítőkért személyes felelősséget is vállalunk. Emellett természetesen gyártói garanciát is nyújtunk.

A kínálatunkban burkolatoktól kezdve a szanitereken és csaptelepeken át a zuhanytálcákig és kádakig minden megtalálható.